نوشيدن چاي داغ زمينه ساز سرطان مري و معده
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در گفتگو با ايرنا ، بر نوشيدن چاي كم رنگ ولرم و حداكثر سه بار در روز تاكيد كرد و گفت :خوردن چاي داغ و دهان سوز ،احتمال ابتلا به سرطلان معده و مري را به شدت افزايش مي دهد وي افزود همچنين امروزه افراد با عجله و بلافاصله پس از ريختن چاي در ليوان اون را به صورت داغ مي نوشد ؛اين در حالي است كه مطالعات جهاني نشان مي دهد مصرف چاي داغ سبب بروز سرطلان هاي مري و معده مي شود احتمال بروز سرطلان مري در افرادي كه چاي با دماي بيش از دماي 65 درجه سانتي گراد مي نوشند 10 برابر بيش تر از افرادي است كه چاي ولرم مصرف ميكند


موضوعات: تاره هاي پزشكي
   دوشنبه 22 آذر 1395نظر دهید »
 
مداحی های محرم